пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Семінар – практикум для вчителів географії та природознавства



15 березня 2019 року, відповідно до річного плану ЦМСПС управління освіти Міської ради міста Кропивницького проведено семінар – практикум для вчителів географії та природознавства з проблеми «Створення простору освітніх можливостей при викладанні географії та природознавства».
В частині інформаційного блоку учасникам семінару було проведено аналіз участі учнів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та екології. Також методист ЦМСПС Стрюкова О.М. звернула увагу на підвищенні фахового рівня педагогів шляхом участі у конкурсі «Учитель року-2019» в номінації «Географія». Учасниками семінару було надано інструктивно-методичні рекомендації щодо здійснення відбору ЗЗСО проектів підручників для 6 та 11 класів на 2019/2020 н.р.
Під час практичної частини семінару педагоги відвідали урок вчителя Паталахи Л.А. з географії у 6 класі на тему «Озера. Штучні водойми». Вчитель біології закладу, Хоменко В.О., ознайомила з організацією  природоохоронної діяльності учнів в роботі екологічного волонтерського центру «Еколюдина» та продемонструвала виступ команди екологічної агітбригади «Еколюдина» з теми «Квітни, моя маленька Батьківщина!».
Варто відзначити ґрунтовну організаційно-підготовчу роботу гімназії імені Олени Журливої (директор Бик С.С.,), яка була базовою під час проведення семінару.
Метою семінару було ознайомити педагогів з процесом створення освітніх можливостей в закладі; розкрити шляхи та спонукати до професійного зростання та самовдосконалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар