середа, 9 жовтня 2019 р.

Семінар – практикум для вчителів хімії та біології міста Кропивницького


09 жовтня 2019 року, відповідно до річного плану ЦМСПС управління освіти Міської ради міста Кропивницького проведено семінар – практикум для вчителів хімії та біології з проблеми «Шляхи удосконалення професійної діяльності вчителя в умовах модернізації освіти».
З вітальним словом до учасників звернувся ЗД закладу, Гарбузенко Віктор Дмитрович, який зосередив  увагу на ролі методичних об’єднань учителів, як підвищення рівня професійної компетентності. Учасники семінару-практикуму ознайомилися із сучасними підходами до організації освітнього процесу шляхом відвідування уроків молодих, але творчих вчителів: урок хімії в 9 класі з теми «Електролітична дисоціація кислот, основ, солей», проведено Мажарою Аліною Олегівною та урок біології в 7 класі  на тему «Павукоподібні» проведено Харитоновою Юлією Василівною  з використанням сучасних технологій навчання (мультимедійна презентація, використання SMART – дошки, інтерактивних вправ, розв’язування компетентнісних завдань).
Майстер клас з теми «Олімпіадні задачі. Підготовка учнів до олімпіад різних рівнів» провела керівник методичного об’єднання вчителів природничого циклу, Іванащенко Олена Афанасіївна.  Учасниками запропоновано розв’язування хімічних задач з неповною умовою та з  використанням системи рівнянь.
В частині інформаційного блоку педагоги були ознайомлені з умовами та порядком проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Хімія».
Варто відзначити ґрунтовну організаційно-підготовчу роботу адміністрації (ЗНВР Гарбузенко В.Д.) та педагогічного колективу (Іванащенко О.А., Мажара А.О., Харитонова Ю.В.) НВО «Науковий ліцей» (директор Чередніченко Н.Ю.), який був базовими під час проведення семінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар