середа, 15 січня 2020 р.

Творча групи вчителів трудового навчання міста Кропивницького


15 січня 2020 року на базі НВО № 20, відповідно до плану роботи центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Міської ради міста Кропивницького, відбулося ІІ засідання творчої групи вчителів трудового навчання з проблеми «Формування життєвих компетентностей на уроках трудового навчання та технологій» (керівники: Стрюкова О.М., методист ЦМСПС; Горобець О.В., вчитель         НВО № 20).
Під час роботи засідання розглянуто вимоги до сучасного уроку трудового навчання та технологій на основі компетентнісного підходу (Стрюкова О.М., методист ЦМСПС), ознайомлено з програмою І науково-практичного семінару «Технологія клаптикового шиття (печворк) у проєктно-ттехнологічній діяльності» (Чистякова Л.О., доцент кафедри теорії і методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності ЦДПУ ім. В. Винниченка), а також розглянуто та обговорено методичні рекомендації щодо підготовки та проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) (Горобець О.В., вчитель НВО № 20).
В рамках засідання творчої групи відбулись майстер-класи вчителів Бойчук С.Б., НВО №17 та Мороз І.В., НВО №32, які атестуються на підтвердження та присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» щодо моделювання уроків з використанням проєктної технології.
Співпраця, взаєморозуміння, зацікавленість у результативності роботи забезпечили ефективність засідання творчої групи.


Немає коментарів:

Дописати коментар