середа, 26 лютого 2020 р.

Міський етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля - наш спільний дім»


Відповідно до плану роботи центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Міської ради міста Кропивницького та з метою залучення школярів до оздоровлення довкілля, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та пропаганди екологічної культури у природному середовищі 26 лютого 2020 року було організовано та проведено міський етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля - наш спільний дім». Конкурс був організований працівниками центру методичної та соціально – психологічної служби управління освіти Міської ради міста Кропивницького.
У Конкурсі екологічних агітбригад брали участь 46 учнів із 7 закладів загальної середньої освіти міста, а саме: НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 1, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2,  ЗОШ ІІ – ІІІ ступенів № 10, НВК «Кіровоградський колегіум», КЗ «Завадівська гімназія», НВО ЗШ І – ІІІ ступенів № 31, КЗ  «Науковий ліцей».
          У виступах агітбригад були підняті актуальні екологічні проблеми з теми «Країні Юннатії – 95!». Юні екологи пропагували свій досвід роботи по збереженню природи та охороні довкілля, доносили інформацію про екологічну ситуацію свого регіону. За допомогою оригінальних театральних дійств учні демонстрували негативні сторони людського спілкування з природою та закликали любити і берегти природу.
На підставі рішення журі переможцями визначено такі заклади:
І місце – ЗОШ № 2 («EcoLife»)
ІІ місце – НВК «Кіровоградський колегіум» («Вартові довкілля»)
ІІІ місце – НВО № 31 («Еколог»), КЗ «Науковий ліцей» («ЕКО»).
Команда - переможець 12 березня 2020 року представлятиме місто Кропивницький  на зональному обласному етапі Всеукраїнського фестивалю - конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» у місті Знам’янка.
Дякуємо адміністрації та працівникам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області (директор Базеко І.М.), на базі якого відбувся захід.
Сподіваємось, що всі присутні  збережуть приємні враження від творчих, оригінальних виступів, влучних та гострих висловлювань учасників, що закликають молодь не залишатися байдужими до екологічних проблем міста, Батьківщини,  Планети і будуть  брати активну участь у природоохоронній діяльності та екологічному русі, спрямованому на покращення стану довкілля.


Немає коментарів:

Дописати коментар