вівторок, 11 лютого 2020 р.

Семінар – практикум для вчителів хімії та біології міста Кропивницького


11 лютого 2020 року, відповідно до річного плану ЦМСПС управління освіти Міської ради міста Кропивницького проведено семінар – практикум для вчителів хімії та біології з проблеми «Використання елементів педагогічних інновацій на уроках освітньої галузі «Природознавство».
Під час семінару педагоги удосконалювали цифрову компетентність, а саме використовували нові освітні технології для навчання, співпраці та самовдосконалення.
На семінарі були розглянуті можливості та перспективи впровадження в сучасній школі технологій мобільного навчання, використання онлайнових ресурсів у професійній діяльності педагога, а також з педагогами проводились практичні заняттях у різних локаціях, а саме: можливості роботи у програмі mozaBook на уроках біології (Звоник Т.А.); застосування віртуальної та доповненої реальності на уроках природничого циклу (Іванова Г.В., Бойчук Г.С.); використання SWOT-аналізу (Кучеренко В.В.)  та методика СОУП (Панасенко О.М.) на уроках хімії та біології.
В частині інформаційного блоку учасникам семінару було проведено аналіз участі учнів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та хімії.
Варто відзначити ґрунтовну організаційно-підготовчу роботу адміністрації (директор - Шаров Ю.М., ЗНВР - Жарська Л.М.) НВО № 19, який був базовими під час проведення семінару.
Під час підведення підсумків учасники семінару отримали рекомендації щодо шляхів підвищення професійної компетентності та поділились своїми враженнями.
Підготувала Стрюкова О.М., методист ЦМСПС

Немає коментарів:

Дописати коментар